Farmakologen Cods har deltatt i noen cuper opp igjennom klubbens relativt korte historie. Mer informasjon om prestasjoner og eventuell mangel på sådan i disse kommer om noen husker hva som skjedde...

12.2. 2010 Idrettsfestivalen

Gruppespill:
Farmakologen Cods - Tromsbuss 57-21
En overbevisende seier i første trippelballkamp. "Mål" ble regnet som 5 for et mål i fotball, 5 for et mål i innebandy og 1 for ett poeng i volleyball. Volleyball viste seg heldigvis å være vanskelige greier for andre med ballfølelse primært i føttene (og kanskje helst også bare en av dem). Cods vant greit i alle "øvelsene i trippelballdebuten. Dette kan skyldes lang reisevei for motstanderne..?
Farmakologen Cods - Spaceworld United 35-41
Neste kamp ble tre jevne affærer, men torskene måtte til slutt se seg slå i totalen etter knepne tap i både volleyball og fotball som man ikke klarte å reparere fullt ut i innebandyen. Det ble etterhvert noe føtter i volleyball og innebandy - og litt hender i fotball, slik at ting kunne tyde på manglende forberedelse - eller alt for tidlig start på lørdagen.

Cods i sitt rette element, med upåklagelig fokus

1/4-finale:
Charlottenlund barneskole - Farmakologen Cods 56-34
Kvartfinalen åpnet med volleyball hvor torskene tydeligvis hadde fått sving på sakene. En motstander med betydelig bakgrunn og stor heiagjeng hamret løs mot fiskene på land, men Cods kom unna med imponerende 19-21. Et like knepent tap i innebandy gjorde fotballavslutningen spennende - en liten stund. Slitne torsker uten innbyttere måtte kapitulere mot overmakten som stilte med separate lag i innebandy og fotball. Trøsten får være at Charlottenlund ungdomsskole gikk helt til topps i turneringen, og ingen lag gjorde flere "mål" på dem i hele turneringen.

Cods finner seg til rette i sitt nye element, til tross for garnet


Resultater hos Idrettsfestivalen.no.


Farmakologen gratulerer søsterklubben Biobabes som tok sølv i trippelball damer!

15.11. 2008 Idrettsfestivalen

Gruppespill:
B-Gjengen - Farmakologen Cods 5-1
Et svært rusten Cods lakk som en sil og slapp inn fem mål på omtrent tre angrep mot. Innbytterpulsen florerte der det var puls å spore. Av uforståelige grunner klarte Cods å pådra seg to gule kort i kampen, noe som var starten på et lite hjertelig forhold til en fyr i svart med fløyte (det ble senere antydet at dette kan ha vært en "dommer").
Kelly/Goman - Farmakologen Cods 3-2
Her kjempet torskene iherdig, og motstanderen uttrykte høylytt at det var slitsomt ved flere anledninger. Vår "venn" med fløyte hadde lengre perioder av akutt (noen vil si permanenet) blindhet, noe som førte til at soleklare hands i eget straffefelt ble utspill fra mål, og rene skudd på hjørneflagget ble cornere. Tilslutt viste opptellingen at Cods nok en gang var kommet til kort.
Farmakologen Cods - Scandic Prinsen 1-6
Etter en kjapp gjennomgang av regelverket mellom kampene ("dømmingen" de foregående kampene tatt i betraktning var det nødvendig) stilte plutselig arrangøren med en ny pipeblåser til denne kampen, som skulle vise seg å være mot cupens senere sølvmedaljører. Til stor forskrekkelse kunne den nye dommeren reglene, og torskene kom aldri helt inn i det etter omstillingen fra tidligere på dagen. Det visste gutta fra "RBK-hotellet"(?) å utnytte.
Farmakologen Cods - Cowhill Kickers 1-8
Kampen var tilbake til gamle regler og pipeblåser, og oppmøte søndag morgen var trygt unngått. Cods gikk på banene med ett mål for øyet (ja, motstanderens): å score mål i alle dagens opptredener. Dagens servitør, #6, sørget med sin femte assist for at det ordnet seg. I ettertid skulle det vise seg at det nok hadde vært en god idé å holdt et øye med eget mål også. Exit festival i visshet om at man i det minste presterte bedre enn Cods nemesis med pipen i munnen [sic!], og torskene tok sikte på banketten hvor de som vanlig gikk ut med høyt press og holdt til lyset ble slukket....

(Vi nådde ikke helt til) sluttspillet hos Idrettsfestivalen.no.

16.2. 2008 Bedriftsindoor


En velfortjent hvil mellom slagene

Gruppespill:
Farmakologen Cods - FK Kampbart 2-0
Cods hadde god kontroll i denne kampen og fikk spille på flere av deres sterke sider; taktiske disposisjoner, defensiv organisering og offensiv giftighet. Kampens utfall var aldri i tvil og torskene viste stram disiplin til lagleders taktikk.
Munkene Futsal - Farmakolgen Cods 1-1
En tett og jevn kamp som også endte med et uavgjort resultat. Munkene så ut til å undervurdere fiskene i starten, men lærte raskt at fisk kan spille ball og justerte deretter. Cods angrep munkene med det de hadde mot slutten, men uavgjort var et greit resulstat.
F.kult Suot 1 - Farmakologen Cods 0-2
Her ble innlandsnorske torsker møtt med innvandringsvennlig teknikk. Tilskuerne var forberedt på å se det trauste norske bli slengt i veggen, men torskene ville det annerledes. Utover i kampen tok forsvarsstabilitet Drillo ville vært misunnelig på over, og gode oppspill nærmest krevde scoring. #10 svarte for en sjelden gang til forventningene - og ordnet det. Ikke så F.kult? Hva vet vi?
1/4-finale:
Nasty Moves - Farmakologen Cods 2-0
Ingen husket eller skjønte at lagene hadde møtt hverandre før under kampen, men historien er utvetydig. Som et purungt lag hadde torskene satt "Nasty Moves" ettertykkelig på plass, men i denne kampen tippet vekten den andre veien til slutt etter et rødt kort til #42 for å utøve keepregjerningen på motstanderens banehalvdel.


Sport på TV i kantina ble fattig trøst

11.-13.1. 2008 Trondheim Indoor

Gruppespill:
Kindermafian - Farmakologen Cods 6-1
Av diverse årsaker var torskene få, men mange nok i denne cupen. På grunn av lite mannsterkt oppmøte var vår eminente frøken Ragnhild Lervik innhentet for anledningen. Det hjalp dessverre ikke nok, og "tre ting på en gang" ble for mye i første kamp. Glimtvis brukbart spill får være trøsten.
Farmakologen Cods - FK Silkefot 0-5
Silkeføttene skulle senere ende på 2. plass i hele turneringen, og ikke overraskende ble de også for sterke for et spinkelt Cods-lag som igjen leverte tidvis festlig fotball - beklageligvis uten sluttprodukt i denne kampen. Til torskenes forsvar skal nevnes at cupvinneren heller ikke scorte mer enn ett fattig mål mot dem dagen etter.
Farmakologen Cods - Kei vånn 1-4
Nok et lag som var veldig hissige, stort sett på hverandre - et fenomen som glimrer med sitt totale fravær i den harmoniske fiskestimen. Resultatet sto ikke til å redde i denne kampen heller, men humøret var upåklagelig. Fotballen bedret seg også og man så frem til siste gruppespillkamp som det nå også var avklart ville bli siste opptreden i denne turneringen.
Farmakologen Cods - Makrell FK 2-3
Bunnopgjøret i puljen ble en spennende affære med to lag som begge veldig gjerne ville ha med seg en seier fra cupen. Til tross for iherdig innsats trakk Cods det korteste strået nok en gang, men bestemte seg raskt for å kompensere ved å vinne banketten...

Hele cupen hos Indoor-football.com.

20.11. 2007 Idrettsfestivalen

Gruppespill:
Farmakologen Cods - B-Gjengen 1-1
Kommer...
Farmakologen Cods - Røde Khnær 7-1
Kommer...
Farmakologen Cods - Trønder Taxi II 1-0
Kommer...
1/8-finale
Farmakologen Cods - Läntmannen Unibake 1-0
Kommer...
1/4-finale
Retro Tigers - Farmakologen Cods 1-0
Kommer...


Kontroll på både ball og motstander


(Trippelball: fotball, handSball og innebandy)
Gruppespill:
Farmakologen Cods - Idrettsfestivalen 9-8
Kommer...
Farmakologen Cods - Trondheim Kickers 18-7
Kommer...
Farmakologen Cods - Aalmo 8-9
Kommer...
Finale:
Farmakologen - Aalmo 4-7
Kommer...

Hele cupen hos Bedriftsidrett.no.

13.-15.4. 2007 Trondheim Indoor

Gruppespill:
Nasty Moves - Farmakologen Cods 0-1
En tett og jevn kamp som endte som den burde, etter intens innsats fra begge lag. En god start på cupen til tross for svært tidlig start for morgentrøtte Cods.
Farmakologen Cods - Laban 6-0
Vi hadde hørt at de strakk seg litt lenger. De hadde tydeligvis ikke forberedt seg på å møte seige (eller lange) torsk som vi viste oss å være.
Farmakologen Cods - FC Norjan Maajoukkue 2-3
En tett og jevn batalje der laget, som hadde brukt mer tid på navnet enn stabilitetstrening til slutt trakk det lengste strået. Til tross for hard kamp om poeng(er) var det en god tone mellom lagene kampen gjennom.
Farmakologen Cods - 100% alpefett afterski-unit 3-1
Artig kamp mot et tilsynelatende "bedre" lag i desperat behov for poeng. Veldig hissig stemning blant motspillerne, og like elendige prestasjoner. Torskene lekte seg for en gangs skyld med kontrollert samspill og dødelig effektivt angrepsspill. Mot slutten av kampen ble det god tid til å le av håpløs krangling internt hos motstanderne - som også nesten klarte å finne på ukvemsord som noen av torskene skjønte. To mål opp så kan man jo ikke annet enn le av dem - eventuelt smile overbærende. Hvilket Cods gjorde og takket for kampen.
1/8-finale:
Farmakologen Cods - SUKS 0-1
This sucks... Enkelte måtte prioritere familiære arrangementer denne dagen, og banketten som ble arrangert etter gruppespillet (før sluttspillet) må muligens også ta noe av skylden for en beklagelig avskjed i denne cupen.

Hele cupen hos Indoor-football.com.

16.-18.3. 2007 Trondheim Indoor

Gruppespill:
Over the Top - Übermenschen 7-1
En markering i seg selv å slå "overmennesker" grundig i lagets aller første kamp. Det var et mindretall av spillerne som på dette tidspunktet noensinne hadde spilt sammen. Faktisk hadde de fleste aldri sett noen av lagkameratene spille fotball engang! Derav et imponerende resultat til tross for svak motstand.
Klemmetsmyra Kickers - Over the Top 1-7
Ingen avslag for kjentfolk! (Men et trøstemål var greit).
Over the Top - Selsbakk Taffelstickers 2-3
Historiens første tap. Litt mot spillets gang, men man må skrive det på kontoen for manglende trening sammen.
Over the Top - Saracens 2-2
En intens batalje mot et usedvalig hissig lag. I ledelse 2-1 sendes #7 gjennom alene med keeper. Han blir bokstavelig talt meid ned av "Sara", hvilket han ikke uten videre finner seg i og forteller nevnte keeper i få, men klare ord nettopp det. Sara legger seg ned, ruller og hyler som en stukket gris og dommeren viser ut begge i et desperat ønske om å få det hele overstått. Fjorten sekunder fø;r det kommer det dessverre et billig baklengsmål. Forsmedelig blir debutantene med dette nummer tre i gruppen med minimal margin og må dermed vinke farvel til avansement.

Hele cupen hos Indoor-football.com.


Spente debutanter fra Over The Top