Sesong 2011

For kamprapporter scroll nedover... Se også terminlisten!

Neste kamp: mandag 8.8. kl. 19:20 på Eberg:

Farmakologen Cods - Statoil X-X19.6.

Arnulf - Farmakologen Cods 5-8


Tredje motstander på rad uten poengtap så langt, men Cods lot seg på ingen måte skremme av det! I tillegg hadde man to innbyttere denne gangen, selv om de var henholdsvis halvveis og helveis skadet etter tidligere heroiske innsatser på Eberggresset... Stekende sol gjorde at man kunne ønsket seg litt flere spillere å trekke veksler på. Farmkologen tok likevel tak i kampen og kontrollerte hele veien inn til sluttsignalet. Gamlefar selv #6 markerte seg sterkt med hele fem perlescoringer! Et par av de resterende hadde også vært greit å se i reprise. Arnulf oppsummerte det hele med: "Det er første gangen vi har møtt ordentlig motstand!" Litt for mye motstand skulle det vise seg, selv om bare en av torsketaklingene ble tildelt gult kort. Torskene kan ta en velfortjent ferie høyt i garnet.Femmålsscorer og midlertidig handicappet torsk


14.6.

Farmakologen Cods - REMA 1000 Møllenberg 4-9


Til denne kampen møtte Cods uten innbyttere på grunn av stort fravær i egne rekker. REMA hadde enda større fravær og hadde følgelig innhentet halve kundemassen som spillere. Torskene ble presset bakover, men kjempet iherdig og holdt lenge liv i håpet om poengfangst. Mot slutten av kampen ble imidlertid mangelen på innbyttere mer og mer synlig, og REMAs leiesoldater dro ifra, sakte men sikkert. Nok en sterk kamp av Farmakologen som ser ut til å ha funnet formen før sommerferien. Dett vil forhåpentligvis nok en hittil ubseiret motstander få merke i neste kamp om bare fem dager. Det blir viktig å få med tilstrekkelig med ballkunstnere til vårsesongens siste kamp! At kampen går på en søndag burde kunne sikre det?

31.5.

Lindorff - Farmakologen Cods 5-1


På papiret var dette et toppoppgjør ettersom Lindorff heller ikke hadde latt en purring gå til spille og hadde innkassert full pott så langt. Kampen ble jevnspilt langt ut i andreomgangen, da Lindorff red på en svært utrygg 2-1-ledelse. Cods måtte ta større sjanser fremover på banen, men dette straffet seg dessverre. Et par raske kontringsmål imot og kampresultatet ble langt svakere for Farmakologen enn spill og sjanser skulle tilsi. Cods har likevel hevet spillet betraktelig siden forrige kamp, og alt i alt var dette en god prestasjon mot en sterk motstander.

15.5.

Farmakologen Cods - Independiente 3-3


Independiente hadde lagt igjen slåsshanskene hjemme denne gangen, og mot motiverte torsker fikk de raskt føle på høyt press. Cods førte kampen hele veien, men litt ukarakteristisk og i overkant solidarisk tok de på silkehanskene mot slutten og et par heldige avslutninger fra Independiente fant nettmaskene, noe som sikret poengdeling. En svak avslutning ødela det som helt klart burde vært en trygg seier for torskene denne kvelden. Eneste trøst får være at Farmakologen hittil i sesongen er ubeseiret!Et kort øyeblikk var alle på vei mot feil mål...


11.5. (flyttet fra 26.4.)

Dressmann (ikke møtt) - Farmakologen Cods 0-0


Her var det aldri tvil om hvor poengen skulle havne ettersom Dressmann ikke torde å møte opp etter tapet for Cods i 2010. Dette til tross for at dressmennene holdt torskene til en sterk uavgjort i 2009. Timen og banen ble i stedet brukt til en treningsøkt, noe som strengt tatt ikke har funnet sted på et par sesonger. Ved nærmere ettertanke har det vel bare vært en Cods-trening - i 2007... Det er likevel usikkert om torskene får beholde poengene ettersom Dressmann nå står i akutt fare for å bli diskvalifisert fra årets serie.

5.4.

Farmakologen Cods - MIB 4-2


En gylden mulighet til å fortsette der man slapp sist sesong ettersom nest siste kamp i 2010 var mot nettopp Men in Black (i år bare kalt MIB). I den kampen ble torsene frarØvet et mål på dommerkortet i en 6-2-seier og sesongåpningen forløp i stor grad som høstens møte. Cods var litt rustnere foran mål - eller det kan ha vært en konsekvens av MIBs åpenbare evne til å få dommeren til å glemme. Det var aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende, spesielt ikke etter Ebergs hittil mest høylydte felling hvorpå #7 som vanlig iskaldt ekspederte den resulterende straffen. En god start på sesongen for torskene!