Sesong 2010

For kamprapporter scroll nedover... Se også terminlisten!

4.10. (flyttet fra 12.8.)

Farmakologen Cods - NGU 6-6


Den gang ei, selv om #5 ikke hadde glemt oppsvingen i laget og vartet opp med et kjapt hat-trick som sammen med et par andre perler sendte Cods i ledelsen 5-1. På det tidspunktet tok laget dessverre en kollektiv vinterferie, og uten videre stort spill tok NGU over. Hele kampen ble preget av imponerende vakre scoringer, og Cods keeper, #2 for anledningen holdt spenningen i live. På tampen klarte torskene i det minste å unngå tap mot divisjonenes bunnlag med en siste kraftanstrengelse. Så, sesongen startet med et knepent tap (en "nesten-seier") mot divisjonsvinneren, og ble avsluttet med et unødvendig poengtap mot tablljumbo. Vinterens treningsøkter bør være harde for å sikre et mer stabilt Cods i 2011!

28.9.

Farmakologen Cods - Men in Black 5(6!)-2


Det må klargjøres med en gang at Farmakologen vant denne kampen 6-2 - helt til dommeren åpenbart ikke klarte å lese sine egne kråketær ved innraportering. Cods er heldigvis ikke smålige og har derfor ikke levert inn protest. Gledelig med en kamp torskene styrte fra start til mål uten å slippe motstanderen helt innpå seg som de har for (u)vane. Man begynner å ane at en litt for sen formtopp likevel kan gi en formidabel avslutning på sesongen...

21.9.

Independiente - Farmakologen Cods 4-6


Kampen ble lenge en jevn affære, bortsett fra snakketøyet til Independiente som gikk som varmt hvetebrød i kjernet smør fra fløyte til fløyte. Torskene var betydelig sindigere og slapp aldri motstanderne fra seg - heller ikke da de i et ubetenksomt øyeblikk ville slåss... Cods viste muskler og Independiente tuslet slukøret og "well beaten" hjem. En liten revansje fra fjorårets møte hvor Cods dro til Bratsberg uten å få med seg poeng hjem.


Seier. Lett!


8.9.

Farmakologen Cods - Energy Boys 4-7


Smal stall førte til nok en ny spiller i mål i denne kampen for Cods. I påvente av at dette kunne bli tungt scoret Cods etter 10 sekunder for å ha et lite forsprang. Det holdt nesten til pause, men det tok alt for lang tid før neste mål, og selv om det da kom tre i kjapp rekkfølge holdt det ikke mot effektive Duracellgutter. Likevel gledelig at gamlefar sjøl #6 fant frem et godt skjult våpen: venstreslegga og den flyvende reven #7 stupte inn en heading verdig et par divisjoner lenger opp!

24.8.

ATEA BIL - Farmakologen Cods 5-1


Det er alltid spennende og se hva pre-seaon har gjort med Torskene, så også i år. Kampen mot NGU kom litt for tett på motstanderen slik at denne ble utsatt. Som vanlig tok Cods nivået til motstanderen, en spesialitet på godt og vondt, og det ble en jevn kamp frem til pause. Stillingen var 1-1 og en fin start på høstsesongen lå i kortene. Dessverre lå det en enda bedre start for ATEA der også, da de kom fra en sterk 14-målsseier i sin forrige kamp som ikke ble utsatt. Til tross for at feriekroppene satte inn for torskene etter pause ble det ikke så ille her.

15.6.

Dressmann - Farmakologen Cods 4-5


Klare for å gå sommeren i møte med pluss på kontoen samt behov for å: rette opp det svake uavgjortresultatet mot samme mannskap i fjor ledet til tente torsker i en tett kamp. I tillegg var det første kamp i nye overtrekksdresser for Cods. Dressmann hadde betydelige svingninger i både prestasjoner og humør, mens torskene bare kopierte det førstnevnte. Kampen ble dermed jevnspilt, og da tidligere nevnte humørsvingning skaffet Dressmann et betimelig rødt kort på tampen ble det hele en enkel parademarsj inn mot sommeren. Cods har utvilsomt fortjent litt supporterstø:tte i høstsesongen!Nye overtrekksdresser ble behørig feiret med seier


25.5.

Farmakologen Cods - Intersport 4-7


Den årlige bataljen mot Intersport ble møtt med spenning og forventning da tidligere møter alltid har endt med bøttevis med mål - til begge sider. Cods var ubeseiret mot Intersport inntil denne kampen, men måtte til slutt strekke sverd i 4. divisjon. Sverd som ellers gjerne kunne vært benyttet til å pirke litt oppmerksomhet i den svartkledde som tydeligvis presterte årsverste uten å ta særlig notis av det selv. Balanse i regnskapet: 3 seire og 3 uavgjorte så langt gjør at motivasjonen er på topp foran siste kamp før sommeren!

18.5.

EL.vis - Farmakologen Cods 5-2


Kampen ble en jevnspilt affære fra første spark, og det var lenge spenning til hvem som ville trekke det lengste strået av ivrige torsker og overraskende lite syngende EL.vis'er. Utover i andre omgang begynte inn- og utbyttesystemet til Cods å svikte, noe som medførte lett forvirring i stimen. Dette utnyttet EL.vis til fulle og avgjorde kampen med et par tettsittende scoringer mot slutten. Et litt skuffende resultat for Cods, men det er fremdeles gode takter i laget.

11.5.

Farmakologen Cods - REMA 1000 9-7


Cods stilte med opptil flere innbyttere for første gang denne sesongen, uten at det la noen demper på festspillene .. festspillet! Etter noen minutter viste tavlen (om det hadde vært en) 6-0 og det hele så ut til å være over, men torsen er fair fisk og tok pause et kvarter før motstanderen som gjorde det enkleste - og kom tilbake til 6-4 før pause. Nok en gang ble iveren torskenes vanskeligste motstander, og hockeylandslaget i VM kunne nesten bare drømme om slike resultater som stillingen da torskene endelig hadde fått kontroll på rømningen fra anlegget. Poeng er poeng, men det er tydelig at det må opereres med tettere nettmasker i fortsettelsen!"Hockeylaget"


27.4.

Kebab United - Farmakologen Cods 2-8


Torskene ønsket tydeligvis å underholde mer enn i forrige kamp, og gikk ut i et forrykende tempo i sideveis sludd på Eberg Stadium. Tempoet til Farmakologen skulle vise seg å være for mye for en mage full av kebab, og kamputfallet var aldri i tvil. Noe overmodig ble en rekke angrep avsluttet av den samme som atartet dem, noe som utvilsomt gjorde maktdemonstrasjonen noe mindre mektig. Uansett en overbevisende innsats og avslutningsvilje blant torskene førte til nok en tre-poenger og vel på vei mot sesongens mål.

20.4.

Farmakologen Cods - Berg Data 2-0


Dette var kampen der cods ville vise hva et oppdrettsanlegg kan, sånt som å holde tett. En dyp formasjon med lite offensive avsløringer overrasket tydeligvis motstanderen som stoppen i brannmuren gang på gang. En stødig keeperinntreden av #12 bak et potte tett forsvar gjorde nettmaskene ugjennomtrengelige. Dette sammen med de nødvendigvis kommende scoringene gjorde at seieren ble sikret. Om ikke vakkert, så sikkert! Med det beskjedne antallet tilskuere bør ike cods føle seg forpliktet til mer enn tre poeng. I boks.Årets første seier i boks. Tight ship, boys!


13.4.

Neras - Farmakologen Cods 5-4


Torskene var ute av vinterdvalen og klare til kamp. Av høflighet overfor den nye divisjonen lot de Neras få et tidlig mål - før de raskt puttet et den andre veien og holdt føringen videre. Lagene fulgte hverandre tett hele veien, og selv om Cods på lagleders oppfordring vartet opp med frekke, nye frisparkvarianter ble avstanden dessverre aldri stor nok. Noen små nybegynnertabber mot slutten av kampen førte ble hardt straffet og gaven i starten av kampen ble ett baklengsmå:l for mye til poeng i 4.-divisjonsdebuten. Alt i alt likevel en lovende start på sesongen for torskene som nok vil reise seg allerede i neste kamp!