Sesong 2009

For kamprapporter scroll nedover... Se også terminlisten!


5.10.

Energy Boys - Farmakologen Cods 9-3


Ettersom opprykk nesten var sikret, ble sesongavslutningen preget av en nokså moderat innsats fra torskene som hadde fokus på den forestående julefeiringen...

1.10.

Farmakologen Cods - ATEA BIL 3-4


Tidlig kampstart på de etterhvert velkjente Eberg-banene. Cods har ikke helt klart å gjøre disse til en festning, men resultatene har absolutt forbedret seg: tross ett poengtap hadde ikke Farmakologen tapt en kamp her. Enda. Det ble et jevnt oppgjør med ATEA, som etterhvert fikk et lite overtak, mens torskene brant en rekke 90%-sjanser. #5 holdt Cods inne i kampen med en scoring og en assist som førte til utligning ti minutter før slutt. Dessverre holdt det ikke helt inn og en sen scoring ga Farmakologen høstsesongens første tap. Til trøst ble de underholdt av en ATEA-spiller som klarte å sutre på seg to gule kort på 5 sekunder.

21.9.

SR Service - Farmakologen Cods 2-5


Nok et møte med gamle kjente fra Cods debutsesong. SR Service er et lag Cods kjenner godt, og denne gangen gikk alt etter planen. Taktikken ble lagt opp etter tidligere møter og torskene kunne nærmest cruise inn til en velfortjent 3-poenger...

9.9.

Farmakologen Cods - Intersport 4-3


En av gjengangerne på den andre banehalvdelen, og det var ventet en svært jevn batalje. Kun ett mål skilte de to lagene (i Farmakologens favør) etter tre målrike møter de siste to sesongene. Torskene overrasket med en pangstart og styrte kampen fra start - og i en omgang. Etter pause var det lite som stemte for Cods, og Intersport gjorde sitt til at kampen mellom disse lagene gikk inn i sitt vanlige mønster. Da ti minutter gjensto var stillingen ikke uventet 3-3. Men, som i det første m&osklash;tet lagene i mellom hadde torskene ett ess i ermet, og to minutter før slutt fikk de tippet kampen til nok en seier.

25.8.

Farmakologen Cods - Dressmann 3-3


Farmakologen startet kampen som de startet høstsesongen - i full kontroll. Nok en gang satte en iskald #7 en korrekt idømt straffe sikkert i nettmaskene. Til pause gikk diskusjonen på tribunene om man skulle bli vitne til årets største seier blant de to tilskuerne. Dessverre falt Cods tilbake til gamle uvaner i andre omgang og slapp de dresskledde inn i kampen uten å klare og svare. Årets første uavgjort var et faktum for en gjeng torsker som nok følte de burde fått mer ut av denne kampen.

17.8.

Teknobygg - Farmakologen Cods 2-6


Sommerferie etter en velfortjent seier hadde tydeligvis gjort torskene godt. Mye svømming i havet, tydeligvis - for de kom spreke og motiverte tilbake etter det som nok må kunne kalles en litt skuffende vårsesong. Spillet fløt og taktikken satt som om gutta hadde feriert sammen på de nye Eberg-banene. "Minimalt fra UEFA-standard" favoriserte tydeligvis de tekniske torskene. De gikk til og med ut med seiersmargin "one louder" enn årets første seier etter stødig forsvarsspill, briljering av #42 foran mål og til og med et par tilskuere! ting tyder på at høstsesongen; kan bli spennende å følge...

18.6.

Coop F.C. - Farmakologen Cods 3-6


Siste sjanse før sommerferien (som sto i fare for å bli avlyst) til å sanke noen poeng, og endelig en motsander som hadde avgitt poeng før møtet med Cods. Sjansen ble grepet med begge hender (føtter?) og torskene så seg aldri tilbake i regnet. Til tross for at dette var et av de bedre lagene Cods har møtt denne sesongen, var seieren aldri i fare. Det er mulig at Coops mangel på innbyttere var et dårlig trekk fra deres side, men endelig kom den uheldige tabellplasseringen torskene til hjelp.

11.6.

Farmakologen Cods - Independiente 4-8


Ved en eller flere inkurier har alle lag hittil væ:rt uten poengtap da Cods møter dem. Nå altså for femte kamp på rad. Enda merkeligere er de at alle også har vært det etter å ha møtt Farmakologen... Så ble tilfellet også for Independiente, som unektelig hadde et visst talent. Torskene ga seg imidlertid ikke uten kamp! 1-4 ble hentet inn til 4-4, inkludert et straffespark som ble sikkert eksekutert av #7. Dette resultatet holdt seg lenge - inntil Independiente scoret to mål per angrep i kampens siste minutter. Det ble fra sidelinjen antydet noe om konsentrasjon og kondisjon som ikke har rot i virkeligheten.

4.6.

Mortall Comeback - Farmakologen Cods 1-5


Tilbake til banen hvor det hele startet, både Cods og denne sesongen møtte Cods nok et lag uten poengtap så langt. Torskene startet offensivt og brant en rekke store sjanser, slik at lagene lenge var like langt. Comebacket kom imidlertid, og Cods kom aldri helt innenfor rekkevidde, slik at poengfangsten måtte utsettes ytterligere. Coach #12 proklamerte at det ikke ble sommerferie før de første poengene var sikret, noe som så ut til å gjøre moderat inntrykk på skuffede torsker.

19.5.

Farmakologen Cods - FK Lumbago 3-5


En tur ut i periferien hvor Cods skulle sanke sine første poeng denne sesongen. Dette gikk ikke helt som planlagt, til tross for debuten til spilleren med det korteste etternavnet. En nokså sveiseblind dommer klarte ved gjentatte anledninger å ta feil av den lengste og korteste torsken (en liten halvmeter høydeforskjell), og kompenserte derfor med å dele ut hele to gule kort til Farmakologen. Dette er dobbelt så mange som laget har fått siden laget ble stiftet... Kampen burde vært vunnet, men torskene brukte for mye av tiden til å redegjøre for hvem de var til mannen med fløyten. En Cods-klassiker i siste spillesekund var dessverre ikke nok til å hente det etterlengtede poenget.

7.5.

NGU - Farmakologen Cods 6-5


Etter en noe treg start også i denne kampen våknet torskene til liv og dermed kom også scoringene som perler på en snor. Etter fire nettkjenninger av fire ulike spillere gikk Farmakologen til pause med 4-2 ledelse, klart spillemessig overtak (i følge vår eneste tilskuer) og ved godt mot. Motet ble dessverre ikke fulgt opp med en like sterk andreomgang. NGU hadde tydeligvis lært og kom tilbake med fire scoringer, mens Farmakologens avslutninger bare fant målet en gang. Til tross for en heltemodig innspurt endte det med nok et tap og de siste intense minuttene ble stort sett brukt til å vente på henting av ballen etter henholdsvis bomskudd fra Cods og avklaringer fra NGU.


Cods ved godt mot etter å i det minste ha åpnet målkontoen


22.4.

Farmakologen Cods - Vintervoll 0-3


Med treningsstinne kropper stramme som lutefisk entret Cods banen med store forhåpninger til årets sesong. Det viste seg snart at man hadde mønstret mest slappfisk og dårlig oppdratt oppdrettstorsk, og møtet med ball og motstander ble unødvendig komplisert. Til tross for konstant trussel fra #42 fikk man lite og ingenting til foran Vintervolls mål. Torskene måtte svømme slukøret hjem med beskjed om å trene på det vi var gode til. Det blir altså ingen trening kommende uke...