Sesong 2007

For kamprapporter scroll nedover...9.10.

Farmakologen-NTNU2 0-5


Serieplasseringene var allerede avgjort, men et siste angrep på tabelleneren skulle gjøres for første gang på kunstgress på Lade. Det ble en jevn kamp i 45 minutter, men NTNU2 viste seg nok en gang for sterke, og som verdige vinnere av 7. divisjon bedrift. (De møtte tross alt Sør-Trøndelags nest beste bedriftslag i 7. divisjon!) Torskene som allerede hadde sikret opprykk gikk for første gang målløse av banen. Dette til glede og lett frustrasjon blant den eldre garde som hadde kjempet hardt om tittelen som Årets toppscorer. Som så mye på slutten av sesongen endte den kampen også uavgjort i store tall: 11-11.

8.10.

Farmakologen-SR Service 5-5


Denne kampen ble noe preget av at det var en direkte finale om andreplass i serien - og ikke ubetydeige mengder nedbør. Torskene kunne klare seg med uavgjort, mens SR Service måtte vinne. Farmakologen gjorde det tidlig klart at å vinne skulle koste blod svette og tårer. På deres første tre angrep ble det scoret fire mål, møkkavær til tross. Så tok givergleden overhånd og SR Service fikk score de neste fem. En liten pep-talk klargjorde tallene, og torskene gjorde det de måtte og sikret sølvet i debutsesongen!1.10.

Intersport-Farmakologen 6-6


En plutselig, lang pause delte neste sesongen inn i tre deler i Farmakologens debutsesong. Begge lagene husket godt den forrige stillingskrigen og ikke minst den sene avgjørelsen i torskenes favør. Tabellsituasjonen var på dette tidspunktet slik at Farmakologen ville sikre seg å komme foran Intersport om de ikke tapte, og kunne sikre sølv dersom det heller ikke ble tap i neste kamp. Denne gangen var torskene best, men Frk. Justitia ville det slik at resultatet ble en kopi av forrige møte, men med en utligning for Intersport som finale. Noe skuffende, men ballen var fremdeles i Farmakologens føtter.3.9.

Farmakologen-IKEA 7-2


Siden vårsesongen hadde tydeligvis flere torsker skrudd på nye møbler - eller muligens var det den begredelige laginnsatsen i 2. omgang sist som var drivkraften. IKEA-spillerne skyldte på at de var kommet direkte fra en utenlandscup, med betydelige festligheter på bussen hjem. Årsaken er likegyldig. Torskene tok kommandoen fra start og hamret inn det ene målet etter det andre så støvføyken sto på Ladegrusen. Etter sigende blir det lenge til våre flatpakker skulle mangle noen deler igjen.

21.8.

A-Team-Farmakologen 1-4


Mange ventet seg en lett kamp i høstsesongens første kamp, og det tredje returoppgjøret. Resultatet taler for at det ikke ble det, men sannheten er at torskene hadde god kontroll gjennom hele kampen. Det var aldri noen tvil om hvor poengene tok veien, og #7 satte vakkert inn Farmakologens første mål (direkte) fra frispark. Der og da var avstanden ca. 10 meter til mål - og to meter til muren, men legenden forteller at det var opp mot 30 meter i "stor-bane-ekvivalenter".

13.6.

Farmakologen-Intersport 6-5


Siste kamp fø:r ferien og torskene var allerede i feriemodus på grunn av 14 dager spillefri. Kampen mot Intersport ble en meget jevn og spennende batalje. Etter først å ha kommet litt bakpå fulgte lagene hverandre: 3-3 ble til 4-4 ... og 5-5. De fleste tilskuerne (ca. fem om man regner med innbytterne på begge lag) hadde belaget seg på poengdeling, noe som etter spill og sjanser trolig ville være fortjent. Men #5 ville det annerledes, og med en siste kraftanstrengelse puttet han lekkert inn seiersmålet rett før sluttsignalet! En rysare.

31.5.

Farmakologen-Adecco 1-0


Torskene var ikke tapt på land og i samme situasjon som sist brukte de den samme taktikken. En jevn batalje med null baklengs endte nok en gang med knapp, men fortjent seier på den etter hvert lite likte Lade grus. På dette tidspunktet (mye takket være det usedvanlig tette kampprogrammet i starten) ledet Cods tabellen, og kunne så smått begynne å se frem til en sommer som laget på "Top of the league".

24.5.

Systemrevisjon-Farmakologen 0-2


Med en skadet spiss gikk torskene inn for en mer taktisk, og ikke minst defensivt stabil taktikk. Det er et velkjent fenomen at det laget som scorer mest - eller slipper inn minst, vinner. Torskene beviste i denne kampen kaldt at de kunne stenge igjen og bare vente på at overmakten skulle seire. Hvilket den gjorde til sist på Ladegrusen. En arbeidsseier.

15.5.

SR Service-Farmakologen 2-5


Hva? Nesten en hel uke mellom kamper? Torskene var usikre på om de kjente hverandre igjen, men den bekymringen skulle vise seg å være unødvendig. I noe som tabellen antydet var en toppkamp spilte Farmakologen på hele sitt register og ignorerte både dårlig vær og sølepytter foran målene. Det vil si, #2 som for dagen tjenstegjorde som keeper i anledningen så ut til å ha en viss Wannskrækk, noe som likevel ikke bød på problemer for et revansjesugent lag. Ikke visste de hva "SR Service" var heller, men denne gangen lot laget det tydeligvis ikke komme i veien for engasjementet på banen, noe som man kan si påvirket resultatet.

9.5.

NTNU2-Farmakologen 6-3


På dette tidspunktet ville de fleste Premier League-stjerner gått til streik på grunn av tett kampprogram. Torskene derimot stilte modig opp og gjorde sitt beste i nok en kamp. Det tette kampprogrammet hadde tydeligvis satt sitt preg pålaget, men NTNU2 ble for sterke, noen tabellen ved årets slutt også skulle vise. Farmakologen kjempet til døra og godt ut i oppkjørselen, men poengene sto ikke til å redde i denne kampen. Slitne ben fikk endelig litt pause, og fem kamper på to uker gjorde en intens debut oppsummert til "litt under forventning".

7.5.

Farmakologen-A-Team Trondheim 7-1


Før denne kampen var det stor rift om hvem som skulle få æren av å markere Mr.T Da lagene kom på banen og ingen Mr.T var å se førte dette til en viss forvirring blant torskene, og en unødvendig "jevn" kamp fulgte. I kampens hete fikk Farmakologen også sitt første kort i historien ved #10, av valøren "billig gult". Ti minutter før slutt så selveste gammeltorsken sitt snitt til å prege kampen med sine fininnsiktede tåskudd. I en uvanlig rask markering av tilstedeværelse puttet #6 sine fem neste mellom stengene og all bekymring var glemt.3.5.

IKEA-Farmakologen 3-3


Endelig skulle torskene få hevn for manglende skruer og muttere! Og det hele startet oppskriftsmessig med en total overkjøring i første omgang. I pausen delte IKEA ut en boks med diverse smådeler til sine produkter, og torskene ble grundig distrahert slik at en trygg ledelse ble til et smått pinlig uavgjort resultat. Til Farmakologens forsvar skal nevnes at IKEA stilte i Rosenborg-trøyer noe som tydeligvis skremte en del av torskene med hjertet i diverse mer eller mindre kjente Østlandslag.26.4.

Farmakologen-Systemrevisjon 3-5


Høyt oppe etter en god sesongstart dagen før møtte torskene Systemrevisjon og gikk i den klassiske fellen: Spillerne var mer opptatt av hva i allverden "systemrevisjon" var og litt for lite opptatt av å spille fotball. Til tross for en god start raknet det litt utover i andre omgang da det viste seg at Systemrevisjon ikke kunne bry seg mindre om hva farmakologi var og konsentrerte seg om fotballen. Torskene viste her tidlig en av sine (mange) styrker i totalt fravær av intern krangling og skyldplassering, og tok tapet som et lag med felles løfte om at unødvendige tap skulle bli "few and far between!"

25.4.

Adecco-Farmakologen 1-4


Farmakologen Cods debuterte som lag nederst i kvikksanden kalt 7. divisjon bedrift på Strindheim kunstgress mot Adecco med ett mål for øyet: opprykk! To mål forresten, det andre var det med Adeccos keeper i. Etter en noe tilfeldig argumentasjonsrekke startet Farmakologen i en 3-2-1 formasjon, til forveksling lik en 3-0-3 - noe som ikke skal gjenta seg. #4 fikk æren av å sette inn Cods-historiens aller første mål, noe som ble behørig feiret på det nyfødte laget. Mangel på rutine og samspill var ikke å skimte, og i pausen var det flere fra Adecco som ønsket å tilby torskene jobb og plass på (det andre) laget. Torskene motsto alle fristelser og cruiset inn til en trygg seier i klubbhistoriens første kamp.